Meggi Goreng Mamak

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Meggi Goreng Mamak | Kalau tengok gambar pun dah tahu dah meggi goreng mamak kan, ini antara menu wajib bila pergi minum kedai mamak tidak kiralah dekat kedai mamak mana pun.. Sedap dengan tak sedap je..sebab tak semua kedai mamak nie meggi goreng dia sedap..kena try test..hihi.. Actually dah dekat 5 bulan juga tak pergi kedai mamak, last week kebetulan pergi bank dekat cyberjaya pagi,singgah untuk breakfast..tapi sayang meggi goreng ayam dia kurang sedap..so,pangkah kedai mamak tu...xkan pergi lagi laaa...

Dari pagi tadi sibuk cari bilik meeting untuk bos,bos nak buat meeting esok pagi.. dah la bilik mesyuarat sikit ada 2 je tau..kena pinjam bilik meeting aras lain..itu pun kalau bernasib baik dapat la..klu dah penuh..menangis tepi bucu katil.. 

Yeay...selesai kerja untuk hari ini...baru boleh tarik nafas panjang... :P


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

12 comments:

  1. Kalau kakak lebih suka nasi lemak Mak Nieyl lagi dari maggi mamak ni
    Mak Nieyl punya airtangan lagi special kan..

    ReplyDelete
  2. MEGGI GORENG MAMAK SEDAP TU..SESEKALI TRY JUGA

    ReplyDelete
  3. Sedapnyaa..lama x makan megi goreng mamak

    ReplyDelete
  4. Saya slalu dapat meggi goreng yang masin, huhu... lepas tue dah tak order dah, fobia kot..

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak oder megi goreng kalau ke kedai mamak.. selalu konpem oder roti nan tandoori takpun Milai Chicken..nyam2

    ReplyDelete
  6. klo kedai mak x berapa berkenan..hehe

    ReplyDelete
  7. WP suka maggi goreng mamak ni. Roti canai + kari kambingnya pun okay.
    Tapi Pn Is3 tak berapa berkenan kedai mamak ni. Katanya ....

    ReplyDelete
  8. Ha a...lamalah tak makan maggi goreng mamak ni, buat apa tah lagi. Hari ni mcm tak mo masak nasilah...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...