PRECIOUS by RCW

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Perfume yang mahal semestinya wangi kan..
tapi yang tak berapa mahal pun tak semuanya tak wangi okey...
Nieyl jenis yang suka tukar² perfume...
depends pada tahap kewangiannya..
yela..siapa yang tak nak pakai perfume yang wangi² kan..

So,baru² nie nieyl beralih arah ke Perfume PRECIOUS by RCW..
Mesti ramai yang tahu kewujudan perfume nie..
baru² nie dah keluar pun kat website blog² hiburan pasal jumlah jualannya..

Disebabkan harga mampu milik..
wangi bagaikan che tah..cehcehceh..pandai² je...
stok pun memang limited..so, nieyl beli 2 botol..
so far, tidak mengecewakan..InsyaÁllah...
akan beli lagi...hopefully next time akan ada wangian terbaru... =)

eh...terlupa nak bagitahu harga dia...
hanya RM29.90
Sangat comel botol dia..kalau nieyl maybe boleh tahan dalam 1 bulan..
sebab bukan mandi perfume..hihi...orang lain tak tahu laaa... =)
ikut cara pemakaian laaa...ada yang tahan 2 3 minggu je..hihi..
 
Dan ONE MORE THING..
botol yang comel tu kita boleh letak dalam handbeg..
tak berat tak besar mana pun...
nieyl satu dalam handbeg n satu kat rumah...
Oh,anytime boleh spray..hihihi..

Selamat Mencuba...

-LOVE uolls-

 

8 comments:

  1. jue pun dah jual perfume ni.. alhamdulillah ramai permintaan

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah Nieyl,

    Perfume RCW ni mmg cepat sgt sold out.. Sis selalu beli di vendor boutique tapi lately lps raya xde dah.. Stock baharu pun lambat sampai.. Kecewa.. :-(

    ReplyDelete
  3. murahnya...igt RCW pnya jenama mahal

    ReplyDelete
  4. rasanya dulu ziana zain ada buat perfume sendiri jugak jenama precious jugak tapi tak laku

    ReplyDelete
  5. dengar kata selalu sangat sold out...rasanya mmg wangi gila la kot ehh :D

    ReplyDelete
  6. wow ramai gak da share perfume che ta ni.
    aida pakai avon aje.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...