|kali ke dua menangis nie|

Wah..wah...wah...sangat teruja ati nie nak tgk final episode..
Yela..dah tgk start first episode..final mesti tgk..
klu x..x lengkap la...

hihihi...Peh!pedas gler...
Samapi berair mate aku...
Bukan kena cili...
Sbb tgk cter tentang Dhia la...
Lagi2 bler abg ku menangis...
lagi la...
Yang pasti..
Cter nie best sgt...
Same best cter nora elena...=)
Nak tunggu filem abg adi lak pasnie..=)
Continue Reading…

|stress psl kontrak nie|

Hi..
Dah lame x update blog nie..rase lain lak...
Yela..biase nyer rajin jer tulis kat cnie..setiap ari..
Skrg nie bler dpt mase terluang bru la rajin menulis..
kdg2 cter dah basi pun aku nak cter..haha...

Yg paling terkini...
aku stress btl ngan mase depan aku..
bkn psl kwen..nie psl kontrak aku..
Patut yer akan tamat 31 Dis 2011 nie..
So,dah minta di sambung kan..
Sampai ke arini senyap jer...


dah mcm2 gosip aku dgr...
Sampai dah x tahan telinga nie..
esok aku dah cuti..xtaw la...
klu esok dpt memi..
kira nyer aku dpt la sambung setahun lg..
Tapi klu esok x dpt memo tuh..
Gud bye..bye la namenyer...
Continue Reading…

|sale punyer pasal|

Apa nak di kato??
Sale hujung tahun punyer pasal...
Abis aku borong...haha..
Padahal nak kawen bln 4...
Bulan 12 dah siapa sume barang...hihihi

Ade aku kisah org nak ckp ape...
haha..ala..time -time macam nie lah nak kena jimat2 beli barang...
klu nak beli ngan harge normal...
Sampai bler2 la x dapat merasa nak pakai barang mahal2...haha..
(bunga penanggar)
(body shower ngan skin care)
(Bunga telur untuk pelamin)
(Kasut Primavera)
(Handbag ngan Purse)

Tinggal HP jer x beli lg...
hP beli bulan 3 nant la...
Beli cpt2 karang...xsempat nak wat hantaran dah pakai..
Hihihi...Lega la...da beli ckit2 barang tuh..
Xde la terkejarkejar nant..
Now..relax...cool jer...=)

Continue Reading…

|kelassss kau kan!!|

Hahaha..itu yg ayat-ayat yang aku dgr..
hihi..ala..klu boleh tunang biar la sekali kan...
kahwin pun klu boleh pun nak skali jer...
jadi..x salah klu kita nak wat over ckit...kan..
ikut kemampuan la...klu mampu buat..
klu x mampu..xperlu..

Sebelum berlangsung nyer majlis..
ade jer suara sumbang..
cakap..jgn wat pelamin...
nanti jodoh x panjang la ape la...
Jodoh..maut pertemuan semuanyer di tangan Tuhan..
Percaya pada itu!

Ape yg berlaku kadang2 hanya la kebetulan..
tapi org kite islam skrg nie..anggap benda tuh 1 pantang larang..
hye...bler la nak berubah agak nyer kan..
Continue Reading…

|Tunangan Orang|

Tanggal 26 November 2011..
Aku telah pun selamat menjadi tunang kepada seorang lelaki..
yang kini bakal menjadi suami ku..=)

Syukur Alhamdulillah..segala nyer berjalan ngan lancar..
Semua nyer seperti yang ku ingin kan..
Sebuah majlis yang simple tapi meriah..
Glam gituh...hihihi.
Continue Reading…

Kembali menulis..

Assalamualaikum..
Alahai...bersawang dah blog aku nie...
Sejak kebelakangan 2 bulan lepas..
bz sampai x sempat lgsg nak menjenguk blog..
Nasib baik la igt lg email ngan password..hihihi..

best nyer dah mula menulis kembali..=)
Continue Reading…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...